Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Мода в шаловете

AdminAdmin
Администратор
1k1463
Мода в шаловете

Един от най-ефектните дамски аксесоари са шаловете. С тяхна помощ се освежава практически всяка дреха и се превръща в интересна и дори незабравима.

Те трябва да присъстват в гардероба на всяка жена. За съжаление не всяка дама умее да използва огромния потенциал на шала. Най-изявените любителки на модата носят шаловете си дори като гривни или като колани.

По магазините има огромно количество шалове, като всеки вид е подходящ за различен стил и фигура. Зимният шал в класическия си вид е правоъгълно дълго парче плетиво или тъкан.

Последните модни тенденции представят зимни шалове, изработени от памук и коприна. Те няма да ви предпазят от идващите студове, но играят ролята на аксесоар.

Мода в шаловете

Тази година са модерни огромните правоъгълни шалове, които изцяло покриват шията и раменете. Те са незаменими, ако искате да изглеждате крехки и женствени.

Когато купувате шал, опипайте го добре. Усещането трябва да е приятно и в никакъв случай да не усещате боцкане или неприятно чувство, когато го докосвате.

Един от най-разпространените начини за връзване на шал е примката. Шалът се сгъва на две, омотава се около шията, а свободните краища се промушват в примката.

Дългият шал се омотава около шията, а краищата му висят отпред. Ако шалът е достатъчно дълъг, омотайте го няколко пъти и оставете единия край на гърба.

Френският възел се прави по следния начин: шалът се сгъва така, че да се получи тесен правоъгълник, който няколко пъти се омотава около шията и се завързва на обикновен възел отстрани.

За създаване на елегантен стил изберете тънък копринен шал. В средата на шала вържете възел. Омотайте шала около шията с възела отпред. Кръстосайте шала на врата си и след това един по един прокарайте краищата му през възела.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest